باران ماهی
می گویند که در شهر کوچک یورو در کشور هندوراس، سالی یک یا دو بار از آسمان ماهی می بارد! براساس گفته های مردم محلی، در ماه های مه و ژوئن هر سال، طوفان های بسیار بزرگی در این شهر اتفاق می افتند اما گاهی اوقات بعد از تمام شدن طوفان، تمام خیابان ها پر از ماهی های کوچک می شوند…
می گویند که در شهر کوچک یورو در کشور هندوراس، سالی یک یا دو بار از آسمان ماهی می بارد! براساس گفته های مردم محلی، در ماه های مه و ژوئن هر سال، طوفان های بسیار بزرگی در این شهر اتفاق می افتند اما گاهی اوقات بعد از تمام شدن طوفان، تمام خیابان ها پر از ماهی های کوچک می شوند.
در دهه هفتاد تیمی از اعضای نشنال جئوگرافیک از نزدیک شاهد این پدیده بودند. آن ها به اولین شاهدان عینی قابل اعتماد این پدیده تبدیل شدند. با این واقعیت این پدیده اثبات شده بود هنوز مدرکی وجود نداشت که نشان بدهد این ماهی ها از آسمان آمده اند.
این پدیده که به «باران حیوانات» معروف شد، در سراسر دنیا اتفاق می افتد. هنوز هم که هنوز است، دقیقا معلوم نیست این پدیده به چه دلیل اتفاق می افتد. معمولا حیوانات ماهی و غورباقه هستند ولی گاهی اوقات هم پرنده، مار و تمساح های کوچک از آسمان می بارند.
ساده ترین توضیح برای این باران حیوانات این است که طوفان باعث رانده شدن این گونه حیوانات به خیابان ها و معابر می شوند و دلیل ساده دیگر این است که شدت سیل ماهی های درون رودخانه ها را با خود به خیابان ها می برد و پس از خشک شدن آب ماهی ها بر روی خیابان ها باقی می مانند و این دلیلی است که باعث می شود ناظران فکر کنند ماهی ها از آسمان امده اند.
اما علمی ترین و ساده ترین توضیح برای این پدیده «تنوره دریایی» است. تنوره های دریایی در حقیقت گردبادهای کوچکی هستند که بر روی دریاها و اقیانوس ها ایجاد می شوند. تنوره های دریایی توانایی ان را دارند که آبزیان کوچک و در برخی موارد آبزیان غول پیکر را از درون آب بیرون بکشند و در جایی دورتر ان ها را رها کنند. به خاطر این که بیشتر حیوانات این باران ها، موجودات آبزی هستند، این نظریه منطقی به نظر می رسد.
اما تنوره دریایی برای باران پرندگان صدق نمی کند. دلیل این باران ها بادهای شدیدی هستند که دسته ای از پرندگان مهاجر را از مسیر خود منحرف می کنند و باعث برخورد آن ها به اجسام مختلف و کشته شدن آن ها می شوند. بعد از تمام شدن وزش باد، جسد پرندگان بر روی زمین می افتند.
نکته قابل توجهی که در مورد باران یورو وجود دارد این است که ماهیان بومی نبودند. بلکه به نظر می رسد که از اقیانوس اطلس در ۲۰۰ کیلومتری هندوراس به ان جا برده شده بودند!