ایا تافی و کارامل با هم تفاوتی دارند ؟ مواد تشکیل دهنده یتافی چیست ؟
یک نظر
سلام دوست عزیز
نه چندان. مواد تشکیل دهنده هر دو (یعنی شکر،شیر،کره و روغن نباتی های دیگر)یکی است البته درصد کره و خامه تافی بیشتر از کارامل است .
تفاوت عمده این دو در ان است که تافی را در دمایی بیشتر از دمای کارامل به عمل میاورند.این دمای بالاتر نه تنها تافی را سخت تر از کارامل میکند،بلکه مزه و طعمی متفاوت نیز به ان میدهد.
امید وارم مفید بوده باشد
سلام دوست عزیز
نه چندان. مواد تشکیل دهنده هر دو (یعنی شکر،شیر،کره و روغن نباتی های دیگر)یکی است البته درصد کره و خامه تافی بیشتر از کارامل است .
تفاوت عمده این دو در ان است که تافی را در دمایی بیشتر از دمای کارامل به عمل میاورند.این دمای بالاتر نه تنها تافی را سخت تر از کارامل میکند،بلکه مزه و طعمی متفاوت نیز به ان میدهد.
امید وارم مفید بوده باشد